Storauktion 2:a december 2023

Lördagen den 2:a december kommer Uppsala Akvarieförening hålla sin storauktion i Ärentunaskolan i Storvreta. Se vår auktionssite för mer information och för att föranmäla gods. Allt gods som säljs på auktionen och till fast pris måste föranmälas.

Servering

Precis som de senaste åren så kommer Svartbäcken Scoutkår att sköta serveringen. Kaffe, fika och hamburgare säljs till förmån för scouternas verksamhet.

Var ligger lokalen

Lokalen ligger som sagt i Storvreta och heter Ärentunaskolan, se karta nedan. Här är en länk till Google Maps. Det går att åka tåg från Uppsala till Storvreta station och det finns gott om parkeringsplatser för de som åker bil.

Mer detaljer

Vill man läsa närmare om hur auktionen går till så kan man läsa här.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *