Storauktion 2022

Lördagen den 26 november hade vi årets storauktion på Ärentunaskolan i Storvreta. Vi hade ungefär sjuttio besökare och nästan 250 poster på auktionen och drygt 500 poster på loppisbordet. Stämningen var god och det fanns gott om tid att titta på fasta bordet.

Vi hoppas kunna upprepa detta till våren.

Servering

Liksom förra gången kom Svartbäcken Scoutkår och skötte serveringen. Det fanns både hamburgare, smörgåsar och fika. Hela serveringens förtjänst gick oavkortat till scouterna som samlade pengar inför World Scout Jamboree i Sydkorea nästa år.

2 svar

  • Johnny Nilsson

    när kan man se föranmälda ?

    Svara
  • kristian

    Det går att göra nu. Välj ”Poster” i menyn och sedan undermenyn ”Visa alla anmälda poster”.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *