Sponsorer

Uppsala Akvarieförening vill sprida kunskap om hobbyn och verka för god akvaristik. Därför är vi tacksamma för det stöd vi får från våra sponsorer som hjälper oss att lyckas med detta.

Akvarielagret

Välsorterad akvariebutik i Bromma, Uppsala. Stödjer regelbundet med t.ex. lotterivinster. Medlemmar har 10 % på sortimentet mot uppvisande av medlemskort.

Akvariekällaren

Medlemmar i UAF har 10% rabatt på ordinarie pris på Akvariekällanren i Örebro.

Rabatten gäller fiskar, växter och foder (ej frysfoder). Gäller mot uppvisande av medlemskort.

Fiskfoder.se

Har trots namnet mycket mer än bara fiskfoder. Sponsrar föreningen med produkter.

BusinessFlex

BusinessFlex hjälper oss delvis med utrustning till våra möten och storauktion så som projektor, högtalare, datorer & skrivare.

Vill du bli sponsor

Är du butiksägare och saknar ert namn här eller vill börja stödja vår verksamhet? Kontakta oss: info@uppsalaakvarieforening.se