Resereportage från Sydkorea – Månadsmöte januari

Pelles förra presentation skulle ha varit om både Sydkorea och Japan men som ni som var där vet så var det knappt vi hann med Japan. Nu är Pelle tillbaka och visar bilder och berättar bland annat om de akvarieaffärer och offentliga akvarier som han besökte under tre veckor i Sydkorea.

Mötet är den 17e januari. Vi är som vanligt på Herpers Choise på Hållnäsgatan 5, våra möten hålls på övervåningen, hiss finns. Herpers Choise specialiserar sig på ödlor och reptiler men har även produkter som passar för akvaristen. Häng med och se en spännande affär! Affären stänger klockan 18:00 och det finns alltid någon från föreningen på plats från då. Åker du kommunalt så tar du buss 10 som går var 15:e minut och resan tar ca 15 minuter från Uppsala Resecentrum. Bussen hem går också var 15:e minut i alla fall så länge som vi brukar hålla på.

Alla är välkomna att komma på våra månadsmöten, verkar det intressant så visar vi hur man blir medlem.

Auktionen

Medlemmar får sälja fiskar, djur och akvarietillbehör på de auktioner vi håller på våra månadsmöten. Skriv gärna en kommentar här nedan om vad du tar med dig, eller vill att andra tar med sig, till vår medlemsauktion.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *