Nanoakvarier – Månadsmöte september 2022

Vi träffas, minglar, lyssnar på föredrag och köper lite fisk, växter och prylar av varandra. Den här gången kommer föredraget handla om nanoakvarier och nanofiskar och det är Anna Westermark som presenterar.

Vi startar som vanligt 18:30 med fika, och lite mingel och drar igång föredragen runt klockan 19. Som vanligt avslutar vi med auktion.

Har du någonting du vill sälja så får du gärna göra ”reklam” för det i kommentarer nedan. Vill någon göra upp med en säljare redan här så går det också bra. Skriv tydligt om du kommer ta med dig varan till auktionen eller om du vill ha det ”sålt” innan du tar med det.

Om er kommentar inte visas nedan så beror det på att WordPress stoppat den, pinga mig (Per Trelje) på Facebook så ska jag ordna det.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *