Månadsmöte April 2022 – Tom Ericsson

Ett av Tom Ericssons vackra akvarium

Vi träffas, minglar, lyssnar på föredrag och köper lite fisk, växter och prylar av varandra. Den här gången kommer föredraget handla att få vackra växtakvarium med minimal ansträngning. Tom Ericsson har ägnat drygt 65 år av sitt liv åt akvariehobbyn med fokus på både fiskar och växter. Professionellt har Tom arbetat på SLU i Uppsala som växtnäringsforskare. Forskningsresultaten har han kunnat tillämpa både inom akvariehobbyn, sina två trädgårdar och växthus. Fokus denna kväll kommer att ligga på hans undervattensträdgårdar.

Vi startar som vanligt 18:30 (den 20e April) med fika, men den här gången väntar vi med mingel till halvtidsvilan, Tom startar alltså föreläsningen direkt och håller på ca 45 minuter. Därefter tar vi en liten paus innan den andra halvan av föreläsningen. Som vanligt avslutar vi med auktion.

Har du någonting du vill sälja så får du gärna göra ”reklam” för det i kommentarer nedan. Vill någon göra upp med en säljare redan här så går det också bra. Skriv tydligt om du kommer ta med dig varan till auktionen eller om du vill ha det ”sålt” innan du tar med det.

Om er kommentar inte visas nedan så beror det på att WordPress stoppat den, pinga mig (Per Trelje) på Facebook så ska jag ordna det.

4 svar

 • Ann-Sofi Zollner

  Söker som vanligt efter flytväxter. Gärna andmat till min guldfisk och snäckor

  Svara
 • Ann-Sofi Zollner

  Har palett ciklider hemma som jag kan ta med om någon vill ha

  Svara
 • AnnMarie ström

  Jag är intresserad av levande foder att odla.

  Svara
 • Ann-Sofi Zollner

  Har mkt frysmat hemma. Olika sorter i kuber
  Hojta till om ni vill ha något

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *