Sommaravslutning på Herper’s Choise 15/6

Sommaravslutning i Uppsala Akvarieförening den 15.e juni. Vi avslutar vårsäsongens träffar med att ha sommaravslutning på Herper´s Choise i Uppsala 18.30. Vi kommer att börja mötet med en guidad rundtur på djuraffären Herpers Choise i Uppsala där en mängd djur kommer att förevisas. Rabatt i butiken ges till medlemmar i UAF. Vi kommer att grilla korv och fika som vanligt men efter själva rundturen. Vegetariskt alternativ finns. Herpers Choise är Sveriges största butik med fokus på terrariedjur (amfibier, reptiler, insekter mm. ) https://www.herperschoise.se/ Adress: Hållnäsgatan 5. datum: 15e juni. Tid 18.30-21 Vi hälsar både gamla medlemmar och presumtiva medlemmar Välkomna!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *